Typisch Lisa

Typisch Lisa is de grafische ontwerpstudio van Lisa Vermeeren. Typisch Lisa biedt een grote verscheidenheid aan diensten op het gebied van grafische vormgeving met oog voor detail en kennis van techniek. U bent aan het juiste adres als u op zoek bent naar een grafisch vormgever voor het ontwerpen van uw grafische uitingen. Typisch Lisa staat voor persoonlijk en direct contact, één aanspreekpunt.

Grafische vormgeving & dtp

DRUKWERK

Bent u op zoek naar een mooi grafisch ontwerp voor het drukwerk van uw bedrijf, vereniging, of evenement? Typisch Lisa ontwerpt uw flyers, posters, huisstijl, of andere promotiematerialen in alle gangbare drukformaten. De creatieve ontwerpen maak ik technisch perfect gereed voor de drukker. 

HORECA

Typisch Lisa is de ontwerpstudio voor de horeca in Flevoland. Bent u een startende ondernemer? Is uw zaak toe aan een opfrisser of valt er hier en daar wat te verbeteren? Typisch Lisa kan een compleet stijl- en promotieconcept opzetten of uw uitstraling een boost geven. Typisch Lisa ontwerpt een huisstijl die randloos aansluit op het doel dat u voor ogen heeft. 

SOCIAL MEDIA

Niet alleen drukwerk is belangrijk voor uw onderneming, ook uw online uitingen spelen tegenwoordig een belangrijke rol. Banners voor op uw website, of socialmedia? Een mooi opgemaakte post? Typisch Lisa kijkt graag met u naar de mogelijkheden!

CONTACT

Wilt u de uitdaging met mij aangaan? Ik kom graag bij u langs! Neem contact op met Typisch Lisa of vraag naar een vrijblijvende offerte!
U kunt natuurlijk ook altijd bellen: +31634546180.

Hieronder staan enkele voorbeelden van drukwerk dat Typisch Lisa voor u kan realiseren. Voor meer werk van Typisch Lisa kunt u kijken bij mijn portfolio.

Werkwijze Typisch Lisa

grafische vormgeving & DTP

Briefing

In een intakegesprek bespreken wij uw wensen en brainstormen we over beeld, boodschap, kleur en vorm. Uiteraard zal ik een samenvatting/debriefing van dit gesprek maken en aan u voorleggen.  

grafische vormgeving & DTP

Offerte

Wanneer we de juiste richting hebben bepaald, maak ik vrijblijvend een offerte op basis van uw wensen en ideeën.
Typisch Lisa werkt op basis van een vaste prijs. Typisch Lisa maakt een schatting van de benodigde uren en hierop baseer ik mijn prijs. Soms komt het voor dat tijdens een ontwerp proces uw wensen zo veranderen dat ik niet uitkom met mijn uren. Dan maak ik vooraf een schatting van de benodigde extra uren en ontvangt u een meerwerk nota. Zo weten we beiden vooraf steeds waar we aan toe zijn.

grafische vormgeving & DTP

Ontwerp

Uw wensen en ideeën worden uitgewerkt naar het concept.  Samen met u zal dit concept in een aantal fasen worden bijgeschaafd en geperfectioneerd. Het concept wordt verder ontwikkelt en een definitief ontwerp wordt vormgegeven. Dit creatieve ontwerp maakt Typisch Lisa technisch perfect en gereed voor de drukker.

grafische vormgeving & DTP

Akkoord

Na akkoord van het definitieve ontwerp ontvangt u een factuur. Na betaling van de factuur (binnen 14 dagen) zal u het ontwerp, in de juiste resolutie en technische eisen voor de drukker, online ontvangen.

Voor meer informatie kunt u contact met mij opnemen.

Lisa Vermeeren
info@typischlisa.nl
06 34 546 180

Typisch Lisa
Schoener 15 26
8243 TJ Lelystad

© Typisch Lisa /  Site by Typisch Lisa  / Algemene voorwaarden 2023  /  BTW: NL002351942B32 / KvK: 66784042