LUSHED

LASH & BROW BOUTIQUE

TAKE IT 2 THE STREET

Ramona Kooij (bekend door de reallife serie Utopia op SBS 6) heeft haar eigen streetwear kledinglijn opgezet met haar vriendin Shirin: Take it 2 the Street. Typisch Lisa heeft voor haar ontworpen: logo, flyer, posters, visite kaartje, webdesign, social media posts etc. Een vliegende start voor deze getalenteerde onderneemsters!

JUDO SCHOOL VAN DER HOEK

BEAUTY SPECIALS

YOUR NATURE COSMETICS

Your Nature Cosmetics is een jong bedrijf in Lelystad dat zich heeft gespecialiseerd in minerale make-up. Typisch Lisa heeft voor Your Nature Cosmetics het logo ontworpen, de huisstijl, visitekaartje, flyer en de Facebook pagina. Your Nature Cosmetics was zeer tevreden over de ontwerpen. 

www.yournaturecosmetics.nl

DE FRIETENBAKKERS

Typisch Lisa kreeg de leuke opdracht om een spandoek te ontwerpen voor een foodtruck! Deze jonge ondernemer staat met zijn rollende keuken heerlijke verse friet te bakken op oa festivals. Benieuwd naar wat Typisch Lisa voor uw horeca onderneming kan betekenen? www.typischlisa.nl

 

KEUKENRENOVATIE EXPERT

Keukenrenovatie Expert is een jong bedrijf in Almere dat zich heeft gespecialiseerd in het renoveren van keukens, keuken onderdelen, en nieuwe keukens. Typisch Lisa heeft voor Keukenrenovatie Expert het logo, de huisstijl, website, opdrachtenbon, flyer, bestickering van de bus en Facebook gemaakt. Keukenrenovatie Expert was een groot project. De klant was erg tevreden en is succesvol van start gegaan!

www.keukenrenovatie-expert.nl

SOPHIA NEJKOV PHOTOGRAPHY & FILM

Sophia Nejkov Photograpy & Film is een bedrijf in Australië. Sophia Nejkov Photograpy & Film maakt professionele foto’s en films. Sophia Nejkov Photograpy & Film heeft een Facebook pagina waar ze al haar werk post. Typisch Lisa heeft voor haar een logo en omslagfoto voor haar Facebook pagina ontworpen. De afbeeldingen heeft zij zelf aangeleverd. Typisch Lisa heeft ook voor haar een flyer ontworpen. 

SK SPORTMASSAGE

SK Sportmassage is een bedrijf in Lelystad voor sportmassages. Voor SK Sportmassage heeft Typisch Lisa het logo, de huisstijl, diverse flyers, cadeaubon en een afsprakenkaart gemaakt. Typisch Lisa heeft ook Facebook posts gemaakt om de website van SK Sportmassage aan te kondigen en een zomeractie. SK Sportmassage was een leuk project!

IENERGIE

Dit project was voor mijn examen in het laatste jaar van mijn studie. Het bedrijf Ienergie moest opnieuw op de markt worden gezet in een nieuw jasje. Voor de herpositionering moest er een nieuw logo worden ontworpen, een nieuwe huisstijl, posters, reclame materiaal en een krantenartikel van twee pagina’s. Dit project was erg leuk en leerzaam, en heb ik met succes afgerond!

MYRONCHITRIP

Myronchitrip is een bedrijf op Curacao. Je gaat op pad met een guide die je al het moois laat zien wat het eiland te bieden heeft. Typisch Lisa heeft voor Myronchitrip het logo ontworpen, het visitekaartje en flyers waarop informatie staat over wat er te doen is bij Myronchitrip. Typisch Lisa heeft ook de Facebook pagina van Myronchitrip vorm gegeven. Myronchitrip was een leuk project en ik heb hier met veel plezier aan gewerkt.

www.myronchitrip.com

 

FEASTMEAL MAGAZINE

Voor mijn studie kreeg ik als project een magazine maken. Ik kreeg afbeeldingen aangeleverd en tekst en vanuit daar ben ik aan de gang gegaan om dit magazine te ontwerpen. Dit project vond ik erg leuk, ik heb een magazine neergezet die past bij een Feastmeal Magazine. Het was een grote uitdaging en heel erg leerzaam.

ALMERE 30 JAAR JUBILEUM

Tijdens mijn stage bij Drukwerk Expert heb ik over verschillende projecten de verantwoordelijkheid gekregen. Voor het jubileum van Almere 30 jaar kwam er op het Belfortplein een Diner Event. Tijdens dit Diner Event kwamen er optredens van artiesten, en kon je hapjes proeven bij verschillende restaurants. Voor het event heb ik de poster gemaakt, en de entree kaarten.

DE MEERGRONDEN

Voor scholengemeenschap De Meergronden heeft Typisch Lisa voor het kerstgala en het valentijnsgala promotie posters gemaakt en entreekaartjes. Deze projecten vond ik erg leuk om te ontwerpen. Voor het kerstgala is er veel glitter gebruikt en zwart, goud, zilver. Voor het valentijnsgala veel rood en hartjes. De klant was erg tevreden en de gala’s een groot succes!

ANBODE ALMERE

Tijdens mijn stage bij Drukwerk Expert kreeg ik de verantwoordelijkheid over het Anbode magazine herfst 2014.
Tijdens een klantengesprek heb ik alles doorgenomen met de opdrachtgever en ben ik van start gegaan. Ik heb goed naar de doelgroep en naar de wensen van de opdrachtgever gekeken. De opdrachtgever was heel erg enthousiast en tevreden met het eindresultaat.

LIFESTYLE FIT PLAN

Voor Lifestyle Fit Plan in Amsterdam heeft Typisch Lisa een flyer gemaakt over Mindfullness. Ik heb gebruik gemaakt van veel frisse kleuren en duidelijke lettertypen. Typisch Lisa heeft goed naar de wensen van de klant geluisterd en de klant is erg tevreden met het eindresultaat.

STEUNPUNT NEDERLAND

Voor Steunpunt Nederland heeft Typisch Lisa het logo ontworpen. Ik heb goed geluisterd naar de wensen van de opdrachtgever en het logo moest letterlijk ‘steun’ uitstralen. De kleuren heeft de opdrachtgever zelf opgegeven en hiermee heb ik een ontwerp gemaakt. Typisch Lisa heeft ook een flyer gemaakt waar informatie op staat over Steunpunt Nederland. Ik heb met veel plezier aan dit project gewerkt.

FOTOGRAFIE

 

CONTACT

Voor meer informatie kunt u contact met mij opnemen.

Lisa Vermeeren
info@typischlisa.nl
06 34 546 180

Typisch Lisa
Rudolf Nureyevstraat 45
1326 TC Almere

VOLG MIJ:

© Typisch Lisa //  Site by Typisch Lisa  //  Algemene voorwaarden  //   BTW: NL222838620B01 // KvK: 66784042 // IBAN: NL49 INGB 0002 1210 13