wie ben ik?

HOI! IK BEN LISA VERMEEREN, GRAFISCH VORMGEVER

Mijn naam is Lisa Vermeeren. Ik ben een enthousiaste en creatieve grafische vormgever die in 2016 haar opleiding Media & Grafische vormgeving te Almere met succes heeft afgerond. Ontwerpen is altijd mijn passie geweest. Ik werk met veel plezier en creativiteit aan opdrachten!

Naast mijn parttime freelance werk heb ik mijn eigen grafisch ontwerpstudio opgezet: Typisch Lisa. Een goed ontwerp begint bij het goed kunnen luisteren naar de wensen van de klant en deze vervolgens vertalen naar beeld.

Als grafisch vormgever ontwerp ik logo’s en dit kan worden uitgebreid tot een complete huisstijl (visitekaartjes, briefpapier, envelop etc.).
Tevens ontwerp ik grafische uitingen speciaal voor de horeca. Hierbij kunt u, naast een logo en huisstijl, denken aan menukaarten & wijnkaarten, placemats, servetten en bestekzakjes en andere huisstijldragers zoals bierviltjes, promo-artikelen en takeway-verpakkingen.
Voor reclame materiaal zoals posters, flyers of een advertentie kunt u ook bij mij terecht. Ik ontwerp tevens uw autobelettering of een buitenbord voor uw bedrijf.

Kwaliteit leveren voor een betaalbare prijs, daar draait het om bij Typisch Lisa! Ik kom graag bij u langs voor een persoonlijke gesprek.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie of een vrijblijvende offerte? Stuur dan een email naar info@typischlisa.nl

Met vriendelijke groet,

Lisa Vermeeren

RECENSIES

 • Typisch Lisa heeft voor ons een logo ontworpen. De samenwerking met Lisa hebben wij als professioneel, persoonlijk en prettig ervaren. Het fijne aan onze samenwerking was dat Lisa volledig open stond voor onze input maar ons ook tips en advies gaf om tot een mooi logo te komen. Wij zijn heel blij met ons logo en super gemotiveerd om onze sieraden webshop te starten.
  Lisa, je bent een topper!

  – Lauren en Dylan, Lushed Jewellery.

 • Typisch Lisa luistert goed naar wat de klant wil en vertaalt dat naar haar ontwerpen. Ruimte genoeg voor aanpassingen. Het is prettig samenwerken met Lisa!

  – Christiaan van der Hoek, Judoschool van der Hoek

 • Ik vind Lisa een toppertje,nog zo jong en dan al zoveel kunnen. Lisa maakt mooie logo’s en ontwerpen. Ze is vakkundig en professioneel, snel en super aardig!! Bedankt voor de fijne samenwerking Lisa .

  – Linda Marijs, Beauty Specials

 • “I am a filmmaker and photographer from Australia and all that was left to complete my online presence was clean and character driven graphic design for my websites. Typische Lisa showed respect for my vision and took on what I wanted and with her experience, creative eye and intuition, turned it into something eye catching and beautiful.”

  – Sophia Nejkov, Sophia Nejkov Photography and Film

 • Ik ben reuzetrots op je zoals je mijn website, huisstijl, logo en natuurlijk mijn bus hebt ontwikkeld. Succes met je bedrijf en aan je inzet en creativiteit zal het niet liggen.

  – Jeroen Vermeeren,  Keukenrenovatie Expert

 • Typisch Lisa heeft een product afgeleverd dat volledig was afgestemd op mijn wensen en behoeften. Aan de hand van een persoonlijk gesprek hebben we de opdracht doorgenomen en wat ik graag wilde. Kleuren, afbeeldingen en lettertypen alles werd daarin meegenomen. Lisa luistert aandachtig en weet goed wat de klant wilt. Ik ben erg tevreden.

  – Saskia de Rooij

 • Mijn ervaring met Lisa als designer was top! Lisa gaat snel en efficiënt te werk en ik heb altijd mijn eigen inbreng kunnen doen. Het bedenken van nieuwe ideeën en mogelijkheden gebeurde altijd samen en de communicatie verliep soepel. Haar werk is te zien op mijn website www.myronchitrip.com aan de logo en stijl. Haar inzet en snelle werk discipline is zeker een van de redenen waarom Lisa de perfecte designer was voor mij, ook voor u!

  – Mayrond van Lamoen, Myronchitrip

 • Lisa heeft voor ons bedrijf verpakkingen ontworpen. Lisa kenmerkt zich door een groot inlevingsvermogen en het streven naar perfectie. Hierdoor is het fijn om met haar te werken.

  -Mark de Ruijter

 • In mijn zoektocht naar een geschikt logo en kleurstelling voor mijn praktijk voor voedingsadvies, kwam ik op een zeker moment vast te zitten. Na Lisa in grote lijnen te hebben verteld waar ik naar op zoek was, is zij voor mij aan de slag gegaan. Het logo en het voorgestelde kleurenpalet was een schot in de roos, waardoor ik met vernieuwde energie en creativiteit mijn website en marketingmateriaal heb kunnen voltooien. Bedankt voor je hulp Lisa!

  – Manja Roters, Roters praktijk voor voedingsadvies

 • De werkzaamheden van Lisa als designer heb ik als zeer prettig ervaren. Lisa is uiterst professioneel en ik contact makkelijk benaderbaar. Ik ben dan ook super trots op het eind resultaat en beveel haar aan, aan iedereen die opzoek naar een vertrouwelijke samenwerking. Lisa ontzettend bedankt voor je mooie werk!

  – Nadine Louman-Zant, Your Nature Cosmetics

 • Typisch Lisa, een echte creatieveling. Een proffesional in haar werk en omgang. Het mooiste aan haar werk vind ik hoe ze samen met haar klanten tot een geweldig resultaat komt.   Ik beveel niet snel iemand aan, maar lisa is echt tot nu toe de beste die ik ben tegen gekomen in haar vak gebied.

  – Ramona Kooij, Utopia

CONTACT

Voor meer informatie kunt u contact met mij opnemen.

Lisa Vermeeren
info@typischlisa.nl
06 34 546 180

Typisch Lisa
Rudolf Nureyevstraat 45
1326 TC Almere

VOLG MIJ:

© Typisch Lisa //  Site by Typisch Lisa  //  Algemene voorwaarden  //   BTW: NL222838620B01 // KvK: 66784042 // IBAN: IBAN: NL49 INGB 0002 1210 13