Wie ben ik?

Lisa_Vermeeren_1bij1

Hoi! ik ben Lisa Vermeeren, uw grafisch vormgever.

Ik ben een enthousiaste en creatieve grafische vormgever die in 2016 haar opleiding Media & Grafische vormgeving te Almere met succes heeft afgerond. Ontwerpen is altijd mijn passie geweest. Ik werk met veel plezier en creativiteit aan opdrachten!

Naast mijn parttime freelance werk heb ik mijn eigen grafisch ontwerpstudio opgezet: Typisch Lisa. Een goed ontwerp begint bij het goed kunnen luisteren naar de wensen van de klant en deze vervolgens vertalen naar beeld.

Als grafisch vormgever ontwerp ik logo’s en dit kan worden uitgebreid tot een complete huisstijl (visitekaartjes, briefpapier, envelop etc.).
Tevens ontwerp ik grafische uitingen speciaal voor de horeca. Hierbij kunt u, naast een logo en huisstijl, denken aan menukaarten & wijnkaarten, placemats, servetten en bestekzakjes en andere huisstijldragers zoals bierviltjes, promo-artikelen en takeway-verpakkingen.
Voor reclame materiaal zoals posters, flyers of een advertentie kunt u ook bij mij terecht. Ik ontwerp tevens uw autobelettering of een buitenbord voor uw bedrijf.

Kwaliteit leveren voor een betaalbare prijs, daar draait het om bij Typisch Lisa! Ik kom graag bij u langs voor een persoonlijke gesprek.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie of een vrijblijvende offerte? Stuur dan een email naar info@typischlisa.nl

Met vriendelijke groet,

Lisa Vermeeren

Recensies

Amj Kampyon friebel
Amj Kampyon friebel
21/03/2024
Nete afwerking en snelle af handeling Het is gewoon top
Sophia Julia
Sophia Julia
02/03/2021
Een prachtig eindresultaat voor mijn fotografie business.
Roberticovanlamoen
Roberticovanlamoen
07/10/2020
Uitstekende service met persoonlijke aandacht. Typisch Lisa heeft ons goed geholpen met het vormgeven van onze wensen. We hadden geen idee hoe het ontwerp eruit moest zien. Na wat ideeën uitgewisseld te hebben is het precies geworden waar we op hoopte.
Wouter Tiemens
Wouter Tiemens
03/01/2020
Ik ben een Personal Trainer die net voor zichzelf was begonnen. Mijn idee was om ontwerpen te te laten maken, zoals een intakeformulier, welkomstkaart, evaluatie kaart etc. Lisa heeft allereerst erg goed meegedacht over hoe dit vormgegeven kon worden en kwam zelf ook nog met erg goede ideeën. Nadat we alles hebben bedacht is Lisa met een voorstel gekomen. Hierbij mocht ik aangeven wat nog anders kon. Ik ben een perfectionist als het gaat om die ontwerpen en hier is Lisa goed mee omgegaan, vooral erg goed geluisterd en voldoende geduld. Het eindresultaat is is beter dan verwacht. Dankjewel Lisa! Kijk uit naar de volgende samenwerking.
Daan Aerts
Daan Aerts
01/09/2019
Lisa heeft ons geholpen met het ontwerpen van etiketten voor ons duinbier wat we begin dit jaar op de markt gingen brengen. Ze heeft dit geweldig gedaan. Als startende ondernemer hadden we nog niks. Lisa heeft fantastisch meegedacht, aangevoeld wat paste bij onze stijl en strakke stijlvolle ontwerpen gemaakt. Heel fijn dat we haar zijn tegengekomen in onze opstartfase!

© Typisch Lisa /  Site by Typisch Lisa  / Algemene voorwaarden  /  BTW: NL002351942B32 / KvK: 66784042